3 nya distributörer

14 juni, 2015

Univox växer stadigt och etablerar sig på fler och fler marknader. Här presenterar vi ytterligare tre nya distributörer.

Nya Zeeland

pacific-avPacific Audio Visual är från och med 1 juli 2015 Univox nya exklusiva distributör i Nya Zeeland. Pacific AV, som är baserat i Auckland och representerar EUROCOM, RANE, BOSCH, FBT och Earthworks, kommer att distribuera hela Univox-sortimentet.

Thomas Plahn, försäljningschef Univox: ”Få distributörer har den erfarenhet och kunskap inom slingteknik som Pacific AV. Jag är förvissad om att slingor i allmänhet och Univox i synnerhet går mot en ljus framtid i Nya Zeeland.”

Brasilien

strategiai-Strategia är från och med 1 juni 2015 utsedd till Univox exklusiva distributör i Brasilien. Företaget som är baserat i södra delen av landet, kommer att distribuera hela Univox-sortimentet.

Johan Håkansson, exportansvarig Univox: ”Vi är mycket förväntansfulla inför chansen att nå en av de största marknaderna i världen. i-Strategia har ett stort nätverk inom Brasiliens utbildningssektor och professionella marknad och vi ser stor potential för Univox. De olympiska spelen, som hålls i Rio de Janeiro 2016, ger en fantastisk möjlighet till att etablera och öka kunskapen om hörslingor i det brasilianska samhället.”

Nederländerna

mcsMulti Care Systems är från och med 1 juni 2015 vår nya distributör för Univox konsumentprodukter i Nederländerna. Företaget grundades 1999 och har sedan dess vuxit till en av de största nederländska distributörerna. Multi Care Systems är även ett av två företag i Nederländerna som har tillstånd att installera larm- och slingsystem i privata hem, inom ramen för det statliga ersättningssystemet för hörselprodukter.