3rd International Hearing Loop Conference, 5-7 oktober

19 september, 2013

Bo Edin är silversponsor – vi vill sprida kunskap om hörslingor för att förbättra tillgängligheten för alla som bär hörapparat

För tredje gången anordnas det en internationell slingkonferens, den här gången i Eastbourne i sydöstra England. Som värd för konferensen står Hearing Link, en engelsk organisation för hörselskadade. Bo Edin AB deltar som silversponsor i arrangemanget och vi hoppas på att få möta en hel del svenska besökare i Eastbourne.

Målet med konferensen Hearing Loops for All är att sprida kunskap kring hörslingor och på så sätt uppnå ett ökat användande för att förbättra tillgängligheten i samhället för hörapparatbärare över hela världen.

Konferensen vänder sig till alla som kommer i kontakt med slingor; hörapparatbärare, audionomer, tekniker, hörapparattillverkare, slingtillverkare, arkitekter, installatörer m.fl.

Ta tillfället i akt och besök Eastbourne för att se det senaste inom hörslingor och möta deltagare från hela världen för att byta erfarenheter. Vi kommer att för första gången visa vår kommande generation av slingförstärkare i Europa, vår nya PLS-X serie professionella slingförstärkare.

http://www.hearinglink.org/loopconference