En helt ny generation SLS-förstärkare!

21 november, 2015

Den nya Univox Class D Tech-serien med banbrytande egenskaper för mångsidiga tillämpningsområden är här! Låt oss presentera Univox SLS-3 och SLS-5!

Denna supereffektiva konstruktion har resulterat i en slingförstärkare som är betydligt mindre och lättare än tidigare förstärkare, samtidigt som den har högre kapacitet, perfekt anpassad till moderna SLS-system. Den nya SLS-serien är baserad på banbrytande Class D Tech-design, där flera parallella förstärkarsystem skapar högsta möjliga dynamiska prestanda. Med det avancerade ström-, temperatur- och effektskyddet är SLS-3/5-förstärkarna extremt tåliga, oavsett belastning eller kortslutning.

Vid konstruktionen av nya SLS-3 och SLS-5 har vi förändrat balansen mellan tillgänglig ström och spänning. Class D-tekniken i kombination med ett optimerat synsätt på moderna slingor har lett till kraftigt högre spänning med bibehållen strömkapacitet vid verkliga belastningar.

De första två förstärkarna i serien, SLS-3 och SLS-5, lämpar sig för olika storlekar på utrymmen och olika grad av metallpåverkan. Gemensamt för dem bägge är dock att de klarar betydligt högre impedanser än tidigare modeller. Läs mer om kapacitet och prestanda i produktbladet.

Det går inte riktigt att jämföra de gamla förstärkarna med den nya Class D Tech-generationen, men kapacitetsmässigt kan vi ändå säga att SLS-3 ersätter SLS-100 XF och SLS-5 ersätter SLS-300/400 XF. Samtidigt som vi introducerar SLS-3 och SLS-5 utgår därför SLS-100 XF, SLS-300 XF och den tillfälliga modellen SLS-400 XF ur vårt sortiment. SLS-100 XF är redan helt slutsåld och det finns bara mindre kvantiteter av SLS-300 XF och SLS-400 XF kvar på lager.

sls-3

sls-5

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller känner dig osäker på hur du ska projektera med de nya förstärkarna!