Lounge Event 2018

12 december, 2017

Univox medverkar på 2018 års Lounge Event i Stockholm. Univox utvecklar och levererar hörslingesystem för alla typer av lokaler som behöver tillgängliggöras för personer med hörapparat. För hotell- och konferensverksamhet presenteras hörslingelösningar till reception, konferenslokaler, hiss samt till utrymningslarm och väckningsanordning. ​Läs mer

Provlyssna på en hörslinga!
Välkommen att lyssna på hur det låter för en hörapparatsbärare med och utan hörslinga. Hör hur bakgrundssorlet försvinner och det rena tydliga ljudet framträder!

Om Lounge Event​

Lounge Event – den enda mötesplatsen i sitt slag för hotell- och konferensbranschen i Norden – med inriktning på inredning, tekniska lösningar, boknings– och säkerhetssystem mm. Nu arrangeras mässan för andra gången efter succén 2017 där ca 60 utställare var på plats och beslutsfattare från 250 anläggningar. LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen.

Lounge Event 10-11 januari 2018

Vi ses på mässan!