Noretron ny distributör i Finland

23 augusti, 2017

Sedan mitten av augusti har Univox en ny finsk distributör av professionella produkter – Noretron Communication Oy. Företaget har en lång erfarenhet av distribution av professionella AV-produkter och har under en längre tid arbetat med Univox produktsortiment.

Noretron, som har sitt huvudkontor och lager i Esbo strax väster om Helsingfors, distribuerar sedan tidigare ett flertal internationella märken inom AV-branschen. Univox sortiment av hörslingor med tillbehör och trådlösa mikrofon- och guidesystem kommer att tillföra en ny dimension i Noretrons produktsortiment.

Med start på Avita Audio Visual Expo i Helsingfors 26-27 september kommer Noretron att marknadsföra Univox sortiment till alla återförsäljare och installatörer runt om i Finland. ”Vi ser fram emot en ökad närvaro på den finska AV-marknaden genom vårt samarbete med Noretron” säger Area Sales Manager Johan Håkanson. ”Vi är övertygade om att samarbetet även kommer att innebära snabbare leveranser och utökad teknisk support till våra finska kunder.”

I detta sammanhang vill vi passa på att varmt tacka vår hittillsvarande distributör i Finland GN Resound Oy/AB för ett långvarigt samarbete. GN Resound har arbetat med oss i mer än 20 år och hjälpt till att etablera Univox varumärke på den finska marknaden. Vi önskar GN Resound allt gott inför framtiden!