Nya tillfällen för webbinarier i slingteknik

5 oktober, 2020

Nu är datumen för nästa omgång av Univox webbinarier i slingteknik satta. Vi kör samma webbinarier som i augusti med följande datum:

 

Webbinarium 1 – ”Bo Edin AB – vår support och våra produkter” (60 min.)

Måndag 19/10  13.00-14.00

Webbinarium 2 – ”Lagar och regler för tillgänglighet rörande hörselnedsättning” (60 min.)

Torsdag 22/10  13.00-14.00

Webbinarium 3 – ”Projektering av hörslingor – presentation av vårt projekteringsverktyg Univox Loop Designer (ULD)” (90 min.)

Måndag 26/10  13.00-14.30

Webbinarium 4 – ”Installation av hörslingor – praktiska tips och tricks” (60 min.)

Torsdag 29/10  13.00-14.00

Webbinarium 5 – ”Driftsättning och certifiering – vad säger standarden IEC 60118-4?” (90 min.)

Måndag 2/11  13.00-14.30

 

Varje webbinarium kommer att avrundas med en liten frågestund på slutet. Du behöver inte genomgå alla webbinarierna utan kan välja ut det eller de du tycker att du behöver mest för din yrkesutövning. Dock kan vi rekommendera att gå allihop då det ger den mest kompletta bilden av ämnet. Webbinarie-serien är också upplagd i en logisk ordning med produktkunskap samt lagar och regler först innan vi går in på ett slingprojekts tre faser – projektering, installation och certifiering. Vill du kan du därför med fördel genomgå dem i ”rätt” ordning.

Efter genomfört webbinarium får du tillgång till dokumentationen (PowerPoint), en länk till det inspelade webbinariet samt ett intyg för de moment du gått igenom.

 

ULD-workshop

Utöver de ovan beskrivna webbinarierna kommer vi även att hålla två fördjupande webbinarier som helt och hållet handlar om projektering i Univox Loop Designer (ULD). Dessa webbinarier kommer mer att ha karaktären av workshops där deltagarna förutsätts ha grundläggande kunskaper i ULD. Vi kommer bl.a. att gå igenom projektering av flera slingor i samma utrymme, hur man använder den nya bakgrundsfunktionen som tillåter import av planritningar in i ULD och titta på hur man kan beräkna vertikal överhörning. Webbinariet kommer i november att ges vid följande datum:

Tillfälle 1 – måndag 9/11  13.00-15.00

Tillfälle 2 – torsdag 12/11  09.30-11.30

 

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i anmälningsformuläret. Dagen innan respektive webbinarium får du ett mejl med en länk till det tillfälle du anmält dig till.

Webbinarierna kommer att hållas i Teams. Om du inte redan har Teams-appen på din dator kommer du även att kunna delta via en webb-länk, förutsatt att du kör Microsoft Edge eller Google Chrome på din dator. Nedan hittar du en beskrivning på hur du gör:

  • Gå till mötesinbjudan och välj Anslut till Microsoft Teams-möte
  • Detta kommer att öppna en webbsida där du kommer att få två val: Ladda ner Windows-appen eller Fortsätt i den här webbläsaren. Om du ansluter via webb-länken kan du ansluta antingen via Microsoft Edge eller Google Chrome. Din browser kan eventuellt fråga dig om det är OK för Teams att använda din mikrofon och kamera. Klicka i så fall på NEJ då du varken behöver kunna höras eller synas under mötet.
  • Skriv in ditt namn (för- och efternamn) och välj dina audio- och videoinställningar
  • När du är klar klickar du på Anslut till Teams-mötet
  • Då hamnar du i möteslobbyn och kommer att bli insläppt av mötesorganisatören innan mötet börjar
  • Under frågestunden efter presentationen kan du ställa frågor till mötesorganisatören i Teams-chatten

 

Välkommen med din anmälan!

Med vänlig hälsning

Bo Edin AB

Utbildning