Tillgängliga guider

I paketet ingår: 2 sändare, 23 mottagare, 2 headsetmikrofoner, 3 halsslingor för hörapparatsanvändare, 25 uppladdningsbara NiMH AA, laddstation för 25 enheter. * Priset är är exkl moms. Erbjudandet gäller till 30 oktober 2017

Uppfyll kraven på tillgänglighet för hörselskadade!

Våra trådlösa guidesystem kan användas både som konventionella guidesystem och som hörselprodukter för besökare med hörapparat. Det enklaste sättet är att koppla ihop mottagaren med en halsslinga eller slingkrok så att hörapparatbäraren får ljudet direkt in i örat.

Ljudmiljön i muséer

Ljudmiljön i muséer och utställningshallar är ofta påverkad av bakgrundsljud, sorl och återklang. Det är en typ av ljudatmosfär som är extra svår för hörapparatbärare. Hörapparatens mikrofon förstärker allt ljud i lokalen och det kan bli väldigt otydligt att följa t. ex. en guide eller lyssna till audioguide. Med olika typer av bärbara hörslingelösningar kan man lätt och smidigt komma runt dessa problem och erbjuda besökarna en förstklassig service.

Hörslingesystemen använder sig av den inbyggda mottagaren som redan finns i de flesta hörapparater (T-spolen). Ljudet blir då även automatiskt anpassat till användarens personliga hörselnedsättning.

 

 


DigiBee Digitalt Guidesystem
DigiBee är ett guidesystem med användarvänliga ficksändare och -mottagare med smart kanalsynkronisering. DigiBee ökar taluppfattbarheten för besökaren och ger ett klart och rent ljud. Systemet används med hörsnäcka, och för hörapparatbärare kan man enkelt ansluta en halsslinga. Enheterna väger endast 70 gram inkl. batteri. De smidiga enheterna i kombination med det rena ljudet gör systemet till ett utmärkt val för guidningar. Full laddning ger upp till 15 timmars användningstid och räckvidden är upp till 50 m.


Läs mer:

Hörslingor för muséer och utställning


Hörselprodukter sedan 1965

Bo Edin AB med märket Univox är en världsledande innovatör och leverantör av högkvalitativa hörselprodukter. Tack vare mångårig erfarenhet, teknisk know-how och välbeprövad och avancerad tillverkning, kan vi erbjuda de mest högkvalitativa hörselprodukterna i världen.

Det är vår övertygelse att en hörslinga är den bästa lösningen att förmedla ljud till personer som bär hörapparat. Det enda hörapparatbäraren behöver göra är att ställa in hörapparaten i T-läge och njuta av ljudet. Det är frihet!
www.edin.se


Kontakta:
Christer Lundström
Försäljning Sverige
www.edin.se
telefon: 08-509 395 01
mobil: 070-940 92 40
e-post: christer@edin.se