Hörslingor för affärer, butiker och informationsdiskar

affarer-1

Vid kassan eller informationsdisken kan en hörslinga betyda skillnaden mellan att höra allt eller ingenting. Det är här direktkommunikationen bör vara så enkel och smidig som möjligt: Var det något mer? Fungerar inte kortet? Vill ni ha påse? Har du legitimation? Hur många frimärken vill ni ha? Vart ska du resa? Konferensrummet ligger en trappa upp till vänster. Toaletten ligger bakom skärmen längst bort.

Dessa frågor måste kunna kommuniceras på ett direkt sätt. Särskilt verksamheter som är kommunalt styrda, drivs som monopol eller saknar konkurrens bör tänka ett steg längre, eftersom det är det enda stället den hörselskadade kunden kan gå till.

Ett överdisksystem ger ett verktyg som fungerar automatiskt utan krav på underhåll eller justeringar. Våra användarvänliga system ökar möjligheten för hörselskadade med hörapparat att med kraftigt förbättrad taluppfattbarhet kommunicera med personalen vid disken.

Antingen installerar man en fast hörslinga som alltid är aktiv, eller tillhandahåller en bärbar hörslinga som används vid behov. Båda systemen överför ljudet i ett avgränsat område och garanterar att ljudet är klart och tydligt för kunden eller gästen. Systemen kan installeras med mindre än 1 meters avstånd utan att påverka varandra.


SmartLoop

SmartLoop – portabel överdiskslinga, som kan läggas, ställas eller monteras under disk.

Läs mer om SmartLoop


affarer-2

CTC

CTC står för Cross the Counter – överdiskslinga – och är en installerad slinga som placeras under disken.

Läs mer om CTC