Hörslingor för flygplatser

flygplats-1

Bra kommunikation är grundläggande för att en flygplats ska kunna fungera smidigt. Tyvärr ligger ofta de platser där kommunikationen sker i bullriga och stökiga miljöer, vilka är extra svåra för hörapparatbärare. Språkförbristning i sig kan skapa problem och vid vänthallar, incheckningsdiskar, infopunkter, gater och säkerhetskontroller krävs att taluppfattbarheten är bra. Med hörslingor installerade på rätt platser kan situationerna underlättas betydligt för både resenärer och personal. Vi erbjuder slingsystem för både möten mellan två personer och för större ytor med publik information – allt för att göra resan så hindersfri som möjligt.


flygplats-2

Kassor och infodiskar

Incheckningsdiskar, pass- och säkerhetskontroller, växlingskontor och vid gater är alla ställen som kan ha stor nytta av överdiskslingor.

Läs mer


flygplats-3

Vänthallar

Hörslingor kopplade till högtalarsystemet gör att utrop och informationsmeddelanden hörs direkt i hörapparatbärarens öra.

Läs mer


flygplats-4

Hissar

Intercom-systemen i hissar är ofta svåra att uppfatta för hörapparatbärare. Att installera hörslingor i hissarna är ett bra alternativ, inte bara på grund av förbättrad säkerhet, utan även för en enklare och bekvämare resa.

Läs mer


flygplats-5

Melbournes flygplats, Australien

Melbourne Airport, också känd som Tullamarine Airport, är Melbournes huvudsakliga flygplats och den näst största i Australien. I alla gater i Pier G finns hörslingor installerade. På grund av den stora metallpåverkan från betongen i byggnaden, har man installerat SLS-slingor för att få en jämn fältstyrka med bra frekvensåtergivning.

Läs mer