Hörslingor för konferenser

konferenser-1

Ljudsystemen i mötes- och konferensrum bör vara tillgängliga för alla. Univox slingsystem hjälper till att inkludera kollegor, kunder och affärspartners med hörselnedsättning, så att allt som sägs och avtalas kan uppfattas av samtliga deltagare.


konferenser-6

Hörsalar

För större hörsalar och konferensrum erbjuder vi slingsystem som täcker hela rummet med en bra ljudåtergivning på alla platser. Slingsystemet kopplas enkelt samman med det befintliga ljudsystemet och lokalen blir tillgänglig för alla.

Läs mer


konferenser-7

Mindre rum

I mindre lokaler dras hörslingan runt lokalen, ofta längs väggen. Hela rummet täcks av slingfältet och deltagarna kan befinna sig var som helst och fortfarande höra bra.

Läs mer


p-loop-2-0

P-Loop 2.0

Univox P-Loop är ett praktiskt och portabelt slingsystem med toppmodern teknik, som lätt kan tas fram och användas, och lika snabbt packas ihop igen. Systemet tillhandahåller allt det som lokalägare eller mötessamordnare behöver för att tillhandahålla ett professionellt temporärt slingsystem som samtidigt uppfyller kraven på tillgänglighet för hörapparatbärare.

Läs mer om P-Loop 2.0


konferenser-3

FN-byen, Köpenhamn

Tre hörsalar och tre mötesrum i FN-byen i Köpenhamn, har installerade hörslingor för att underlätta för personal och gäster med hörapparater. Slingan är designad för att minimera överhörning till intilliggande rum.

Läs mer


konferenser-4

Nordkalotten Hotell & Konferens

Nordkalottens konferenscenter i Luleå har installerat Univox hörslingor i flera av sina hörsalar för att alla gäster ska kunna tillgodogöra sig ljudet. I den halvmåneformade Nordkalottensalen följer slingorna de svängda stolsraderna och användarna får bra lyssningsnivå oavsett var de befinner sig i lokalen.


konferenser-5

House of Disabled, Danmark

I ”världens mest tillgängliga hus”, Handicaporganisationernes Hus utanför Köpenhamn, har receptioner, mötesrum, matsalar och hissar utrustats med Univox hörslingor.

Läs mer