Hörslingor för teatrar, biografer och konserthallar

filmrulle

Ett av de vanligaste användningsområdena för hörslingor är lokaler som teatrar, biografer och konserthallar. De är byggda just för att skapa upplevelser med ljud och bild. För en hörapparatbärare blir det en enorm skillnad att få höra allt klart och tydligt via sin T-spole. Och med en hörslinga installerad behövs inte heller extra mottagare som måste efterfrågas, delas ut, återlämnas och rengöras.

Speciellt de lokaler som redan har vanliga ljudsystem installerade kan enkelt kompletteras med hörslingor. Univox högkvalitativa system ger ett perfekt ljud med nyanser och detaljrikedom, vilket krävs för en upplevelse av klass.


koncerthuset-liten

Hörsalar

I den här typen av lokaler installeras slingorna i segment längs stolsraderna, så att hörapparatbäraren kan sitta var som helst och ändå garanteras bra ljudåtergivning.

Läs mer


 

Kassor och infodiskar

Ljudatmosfären i entréer och foajéer är ofta full av sorl, vilket gör det extra svårt för hörapparatbärare att höra ordentligt. En hörslinga vid biljettkassan eller informationsdisken ger en tydlig förbättring av taluppfattbarheten. Erbjud den bästa servicen och gör upplevelsen än bättre!

Läs mer


alarm-liten

Hissar

Att installera hörslingor i hissar är ett bra alternativ, inte bara på grund av förbättrad säkerhet, utan även för ett enklare och bekvämare besök.

Läs mer


koncerthuset-mellan

Konserthuset, Stockholm

I Stockholms konserthus har vi installerat en serie hörslingor, där alla sittplatser är inkluderade.  På så sätt är salen tillgänglig för alla, även de hörselnedsatta. Ljudkvalitén är hög tack vare SLS-slingor som skapar ljudfält både horisontellt och vertikalt.

Läs mer


operahuset-mellan

Operahuset, Köpenhamn

I Köpenhamns Operahus har hörslingor installerats med en specialdesignad konfiguration. Slingsektionerna anpassas till lyssningsytan genom att automatiskt aktiveras eller avaktiveras när storleken på orkesterpodiet ändras.

Läs mer


kreml-mellan

Kreml-palatset, Ryssland

Kreml-palatset – tidigare Kongresspalatset, nu Moskvas största och mest prestigefulla konserthall – är utrustad med Univox hörslingor.

Läs mer