ULD verison 3.2 – Perimeter flex

27 maj, 2021

Univox Loop Designer (ULD) har uppdaterats. I uppdateringen, som kommer att få versionsnummer 3.2, introducerar vi en ny slingfiguration – Perimeter Flex. Med denna nya figuration kan U-, L-, T- och Z-formade ytor projekteras. ULD kommer automatiskt att räkna ut behovet av spänning, ström och effekt och hur mycket kabel som går åt samt presentera en layout-ritning som korrekt följer rummets U-, L-, T- eller Z-form. Vi jobbar även på en SLS Flex-figuration som ska göra det lika enkelt att projektera SLS-slingor i dessa oregelbundet formade ytor.

Ta gärna en titt på denna korta instruktionsvideo (engelska) som förklarar hur du använder den nya Perimeter Flex-funktionen. Manualen kommer även att uppdateras inom kort.

Rummets “outline” I layout-ritningen har också bytt färg från grå till ljust grönt. Det kommer göra det enklare att se rummets outline tydligare när man lagrar layout-ritningen ovanpå en importerad planritning av rummet. Några smärre buggfixar har också gjorts.

Återkom gärna med synpunkter på dessa ändringar till oss! Om du har några andra förslag som kan göra ULD ännu mer kraftfullt eller användarvänligt så skicka ett mejl till support@edin.se eller slå oss en signal. Tack på förhand för ditt värdefulla bidrag.

Gå till ULD-huvudsida