Univox lanserar IR-system och intercom-modul på ISE

26 januari, 2018

Univox lanserar två nya produkter på ISE i Amsterdam 2018. De senaste tillskotten inom vårt sortiment av hörselprodukter är Univox IR-system och MLS-1 slingförstärkarmodul för integrering i intercomsystem och andra OEM-applikationer. ”Vi utökar vårt sortiment med IR-system för att kunna erbjuda ett komplett utbud av hörhjälpmedelslösningar till våra kunder”, säger Thomas Plahn, försäljningschef Univox.
Vi tjuvkikar även på de nya slingförstärkarna PLS-7 och SLS-7.

 

Univox® IR system
Univox IR system är idealiskt för trådlös och störningsfri ljuddistribution i teatrar, kyrkor, rättssalar, konferensrum, klassrum, äldreboende, auditorier m.m. Univox IR-system erbjuder högkvalitativt ljud med två monokanaler alternativt en stereokanal. Den kraftfulla sändaren har 72 IR-dioder för stor täckning och hög prestanda.

Univox® MLS-1 slingförstärkarmodul
Univox MLS-1 är en kompakt, men kraftfull slingförstärkarmodul avsedd för OEM-applikationer som kräver hörslinga. MLS-1 kan enkelt integreras i kommunikationssystem för mindre områden, såsom intercom, nödtelefoner, informations- och hjälppunkter/kiosker, hissar etc.

Univox MLS-1 bygger på den extremt effektiva klass-D-teknologin och passar utmärkt för system som kräver hög energieffektivitet och låg värmeutveckling.

Univox® PLS-7 och Univox® SLS-7
PLS-7 och dess motsvarighet i SLS-serien, SLS-7, fullbordar våra PLS- och SLS-serier. 100Vpp spänningskapacitet gör produkten idealisk för större områden som kräver långa slingkablar. SLS-versionen har en utströmskapacitet om 10Arms per kanal medan PLS-versionens utström når 20Arms.

De supereffektiva PLS-7 ochSLS-7 förstärkarna återger en fantastisk dynamik och högsta ljudkvalité. Störningar reduceras till absolut minimum genom mycket effektiva filter.

Besök oss på ISE och hör mer om våra nya produktlanseringar!