Första Univox-webbinarierna för 2021!

10 december, 2020

Vi är färdiga med denna omgång slingwebbinarium, håll ögonen öppna på vår hemsida och i sociala medier för nästa tillfälle. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för att få senaste nyheter och kurstillfällen till din mail. 

 

Årets första Univox-webbinarier i slingteknik 2021 går av stapeln vecka 3 och pågår mellan 18/1 och 5/2 i två omgångar med den andra omgången vecka 5. Vi kör samma webbinarier som tidigare med följande datum:

 

Omgång 1:

Webbinarium 1 – ”Bo Edin AB och våra produkter” (60 min.)

Måndag 18/1 10.00-11.00

Webbinarium 2 – ”Lagar och normer kring hörslingor” (60 min.)

Måndag 18/1 14.00-15.00

Webbinarium 3 – ”Projektering av hörslingor” (90 min.)

Onsdag 20/1 10.00-11.30

Webbinarium 4 – ”Installation av hörslingor” (60 min.)

Onsdag 20/1 14.00-15.00

Webbinarium 5 – ”Certifiering av hörslingor” (90 min.)

Fredag 22/1 10.00-11.30

 

Omgång 2:

Webbinarium 1 – ”Bo Edin AB och våra produkter” (60 min.)

Måndag 1/2 10.00-11.00

Webbinarium 2 – ”Lagar och normer kring hörslingor” (60 min.)

Måndag 1/2 14.00-15.00

Webbinarium 3 – ”Projektering av hörslingor” (90 min.)

Onsdag 3/2 10.00-11.30

Webbinarium 4 – ”Installation av hörslingor” (60 min.)

Onsdag 3/2 14.00-15.00

Webbinarium 5 – ”Certifiering av hörslingor” (90 min.)

Fredag 5/2 10.00-11.30

 

ULD workshops:

I november förra året genomförde vi för första gången ULD-workshops via Teams. Vid dessa tvåtimmars-webbinarier gör vi en djupdykning i vår webbaserade projekteringsmjukvara och visar på tips och tricks för att till fulla kunna utnyttja programmet. Deltagande förutsätter både att du har grundläggande kunskaper kring hörslingor och deras projektering och att du är van att arbeta med ULD då vi inte kommer att gå igenom grunderna och hur verktyget fungerar.

Om du regelbundet eller då och då projekterar hörslingor, för egen eller andras räkning, och behöver vässa dina kunskaper kring hur du bäst utnyttjar ULD:s alla funktioner rekommenderar vi att du anmäler dig!

ULD workshop tillfälle 1 – Måndag 22/2

ULD workshop tillfälle 2 – Torsdag 25/2

 

Information

Varje webbinarium kommer att avrundas med en liten frågestund på slutet. Du behöver inte genomgå alla webbinarierna utan kan välja ut det eller de du tycker att du behöver mest för din yrkesutövning. Dock kan vi rekommendera att gå allihop då det ger den mest kompletta bilden av ämnet. Webbinarie-serien är också upplagd i en logisk ordning med produktkunskap samt lagar och regler först innan vi går in på ett slingprojekts tre faser – projektering, installation och certifiering. Vill du kan du därför med fördel genomgå dem i ”rätt” ordning.

Efter genomfört webbinarium får du tillgång till dokumentationen (PowerPoint), en länk till det inspelade webbinariet samt ett intyg för de moment du gått igenom.

 

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att fylla i anmälningsformuläret. Dagen innan respektive webbinarium får du ett mejl med en länk till det tillfälle du anmält dig till.

Webbinarierna kommer att hållas i Teams. Om du inte redan har Teams-appen på din dator kommer du även att kunna delta via en webb-länk, förutsatt att du kör Microsoft Edge eller Google Chrome på din dator. Nedan hittar du en beskrivning på hur du gör:

  • Gå till mötesinbjudan och välj Anslut till Microsoft Teams-möte
  • Detta kommer att öppna en webbsida där du kommer att få två val: Ladda ner Windows-appen eller Fortsätt i den här webbläsaren. Om du ansluter via webb-länken kan du ansluta antingen via Microsoft Edge eller Google Chrome. Din browser kan eventuellt fråga dig om det är OK för Teams att använda din mikrofon och kamera. Klicka i så fall på NEJ då du varken behöver kunna höras eller synas under mötet.
  • Skriv in ditt namn (för- och efternamn) och välj dina audio- och videoinställningar
  • När du är klar klickar du på Anslut till Teams-mötet
  • Då hamnar du i möteslobbyn och kommer att bli insläppt av mötesorganisatören innan mötet börjar
  • Under frågestunden efter presentationen kan du ställa frågor till mötesorganisatören i Teams-chatten

 

Välkommen med din anmälan!

Med vänlig hälsning

Bo Edin AB

Utbildning