Webbinarium 8-10:e maj 2023

31 mars, 2023

Nu är det återigen dags för webbinarier i slingteknik i Univox regi. I maj kommer vi att genomföra fyra webbinarier som belyser ämnet ur olika perspektiv. Utbildningen är uppdelad i två block, vilket gör det enkelt att ta till sig innehållet och tydligt visa mot vem respektive block vänder sig:

Block 1

Målgrupp: Konsulter och AV-företag/-installatörer som vill lära sig mer om slingteori och projektering av hörslingor.

  • W1: Måndag 8/5 10.00-11.30 – Slingteori och förstärkarteori (90min) – Ett nytt webbinarium som borrar lite djupare i den teoretiska grunden för hur hörslingor fungerar, magnetfältets egenskaper, slingans elektriska egenskaper och slingförstärkarens olika delar.
  • W2: Måndag 8/5 13.00-14.30 – Projektering av hörslingor inkl. introduktion av ULD (90min) – Vi går igenom vad man behöver veta för att korrekt kunna projektera en hörslinga samt visar en introduktion till vårt projekteringsverktyg Univox Loop Designer (ULD).

Block 2

Målgrupp: Elinstallatörer och AV-företag som vill lära sig hur man praktiskt installerar, driftsätter samt certifierar en hörslinga.

  • W3: Onsdag 10/5 10.00-11.00 – Installation av hörslingor (60min) – Vi beskriver hur det praktiskt går till att montera slingkabeln – i golv, på vägg, i undertak samt i gradänger – samt visar på best practice och ger användbara tips.
  • W4: Onsdag 10/5 13.00-14.30 – Mätning och certifiering av hörslingor (90min) – I detta webbinarium knyter vi ihop säcken och går i detalj igenom hur man mäter och certifierar ett hörslingesystem.

Du väljer själv om du vill anmäla dig till Block 1 eller Block 2. Naturligtvis går det bra att anmäla sig till bägge seminarierna i bägge blocken eller på ett i varje block, det ena utesluter inte det andra. Huvudsaken är att du känner att du får den information du behöver för att professionellt hjälpa dina kunder.

OBS! Du måste bekräfta bokningen inom 10 minuter i e-postmeddelandet som skickas ut för att den ska gälla.

Webbinarierna sker i Teams, innan anmält webbinarie får du ett mail med länk för att ansluta. Om du inte fått mailet, dubbelkolla skräpposten eller hör av dig till news@edin.se.

Klicka här för anmälan!

Varmt välkomna!

Team Univox