Slingwebbinarium med Univox i Maj!

18 mars, 2021

Vi är färdiga med denna omgång slingwebbinarium, håll ögonen öppna på vår hemsida och i sociala medier för nästa tillfälle. Skriv upp er på vårt nyhetsbrev för att få senaste nyheter och kurstillfällen till din mail. 

 

Vi fortsätter våra populära webbinarier i slingteknik med två omgångar till, så om du vid tidigare missade något av webbinarierna eller om du är intresserad av att lära dig mer om denna nischade teknik; anmäl dig nu! Anmälningsinformation finns längre ner i inlägget. Notera att det är två omgångar med samma webbinarium.

 

Omgång 1:

Webbinarium 1 – ”Bo Edin AB och våra produkter” (60 min.) 3/5-21, 10.00-11.00

Webbinarium 2 – ”Lagar och normer kring hörslingor” (60 min.) 3/5-21, 14.00-15.00

Webbinarium 3 – ”Projektering av hörslingor” (90 min.) 5/5-21, 10.00-11.30

Webbinarium 4 – ”Installation av hörslingor” (60 min.) 5/5-21, 14.00-15.00

Webbinarium 5 – ”Certifiering av hörslingor” (90 min.) 7/5-21, 10.00-11.30

Information

Varje webbinarium kommer att avrundas med en liten frågestund på slutet. Du behöver inte genomgå alla webbinarierna utan kan välja ut det eller de du tycker att du behöver mest för din yrkesutövning. Dock kan vi rekommendera att gå allihop då det ger den mest kompletta bilden av ämnet. Webbinarie-serien är också upplagd i en logisk ordning med produktkunskap samt lagar och regler först innan vi går in på ett slingprojekts tre faser – projektering, installation och certifiering. Vill du kan du därför med fördel genomgå dem i ”rätt” ordning.

Efter genomfört webbinarium får du tillgång till dokumentationen (PowerPoint), en länk till det inspelade webbinariet samt ett intyg för de moment du gått igenom.

 

Anmälan

Du anmäler dig enkelt till den första omgången (v.18) genom att besöka vår bokningssida. Dagen innan respektive webbinarium får du ett mejl med en länk till det tillfälle du anmält dig till.

Dessvärre har vi beslutat att genomföra den andra omgången webbinarier i augusti, håll utkik efter nyheter för mer information, anmäl er till vårt nyhetsbrev här!

Webbinarierna kommer att hållas i Teams. Om du inte redan har Teams-appen på din dator kommer du även att kunna delta via en webb-länk, förutsatt att du kör Microsoft Edge eller Google Chrome på din dator. Nedan hittar du en beskrivning på hur du gör:

  • Gå till mötesinbjudan och välj Anslut till Microsoft Teams-möte
  • Detta kommer att öppna en webbsida där du kommer att få två val: Ladda ner Windows-appen eller Fortsätt i den här webbläsaren. Om du ansluter via webb-länken kan du ansluta antingen via Microsoft Edge eller Google Chrome. Din browser kan eventuellt fråga dig om det är OK för Teams att använda din mikrofon och kamera. Klicka i så fall på NEJ då du varken behöver kunna höras eller synas under mötet.
  • Skriv in ditt namn (för- och efternamn) och välj dina audio- och videoinställningar
  • När du är klar klickar du på Anslut till Teams-mötet
  • Då hamnar du i möteslobbyn och kommer att bli insläppt av mötesorganisatören innan mötet börjar
  • Under frågestunden efter presentationen kan du ställa frågor till mötesorganisatören i Teams-chatten

 

Till bokningssidan

Med vänlig hälsning

Bo Edin AB

Utbildning